Siluett av en grupp människor i solnedgång. Himlen går i mörkt turkos.
01 maj 2018

Känner du någon som brinner för Eskilstuna?

Den här bloggen är en ny del av Eskilstunaevolution.se. Här kommer du kunna läsa om personer med engagemang för staden, nyheter kopplat till platsvarumärket och se goda exempel på hur kommunikationskonceptet kommer till användning.

Text: Petra Nordström & Peter Nilsson

#inspiration

Vi kommer att visa upp goda exempel på hur företag, föreningar och organisationer har använt sig utav platsvarumärket och kommunikationskonceptet Eskilstuna Evolution i sin egen marknadsföring. Vår förhoppning är att andra ska inspireras av dem som redan idag anammat konceptet och tankesättet och att vi succesivt ska bli fler som sprider en gemensam och enhetlig bild av platsen Eskilstuna.

#nyheter

När det händer nya saker inom varumärkesarbetet kommer vi såklart att lyfta dem här i bloggen, men också andra nyheter som handlar om Eskilstunas utveckling.

#eskilstunaevolutionär

Det finns många som brinner för Eskilstuna. Vi kallar dem Eskilstunaevolutionärer. Inom varumärkesarbetet brukar vi säga att en evolutionär är någon som ger evolutionen en spark i baken. Här i bloggen kommer vi berätta om inspirerande människor som gör både små och stora saker för att göra Eskilstuna lite bättre.

Tipsa oss om en evolutionär!

Har du eller någon du känner ett hjärta som bankar lite extra för Eskilstuna och passar in  på beskrivningen ovan? Maila till oss och uppge namn, kontaktuppgifter och en motivation så kanske det blir dig vi skriver om.

Hoppas du kommer att besöka oss ofta här i bloggen framöver!

Varma hälsningar
Petra Nordström, Digital Marketing Manager
Peter Nilsson, Projektledare Varumärket Eskilstuna

Fotocred: ichsan on Unsplash