En drönarbild över Eskilstuna en vacker höstdag
05 Nov 2019

Flytta till Eskilstuna – stor visning 23 november

Lördagen den 23 november är det stor visning för ett antal nya bostäder som är inflyttningsklara i Eskilstuna. Ett samarbete mellan fastighetsägare i Eskilstuna och Destination Eskilstuna där målet är att attrahera fler invånare.

Text: Camilla Sandblad

Att flytta är ett stort beslut, inte minst om det är till en ny stad. Men du är i gott sällskap med 6000 andra personer som har flyttat till Eskilstuna de fem senaste åren.

Under visningen har du chansen att på kort tid få en känsla för ett antal bostäder av olika storlekar och utföranden. Från centrala lägen till områden närmare natur och motionsspår. Samtidigt får du en känsla av Eskilstuna, staden med närhet till vatten och natur men med huvudstaden bara 45 minuter bort med de nya direkttågen.

Bor du utanför Eskilstuna kommun och deltar i visningen så får du dessutom Melodifestivalbiljetter till Andra chansen 2020!
Anmäl dig här.

Bostäder som visas

Nya hyresrätter nära vatten eller skog 

Naturnära radhus i stadens närhet

  • BRF Patronen ligger i Odlaren/Trumtorp. Varje bostad har en egen trädgård på baksidan och en härlig uteplats med trätrall. Bostäderna har öppna ytor för samvaro. Från entrén har du fri sikt mot baksidan. Det välplanerade köket har en separat matplats med utblick mot  entrésidan. På nedre plan finns även ett badrum  med dusch. Övervåningen finns i två alternativ. Välj mellan tre sovrum eller två sovrum plus allrum. Övervåningens badrum är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Å-nära läge på charmiga söder

  • Brf Svärdsliljan 1 erbjuder lägenheter i den kulturhistoriska industrimiljön på charmiga Söder, precis intill Eskilstunaån. Här kan du njuta av det fridfulla läget med gamla stan och centrum och alla dess bekvämligheter runt hörnet. Lägenheternas präglas av hög kvalitet med bland annat vitlaserad enstavsparkett av ek och rostfria vitvaror från Miele. Samtliga lägenheter har uteplats, terrass eller balkong. Föreningens allmänna uteplats bjuder in till gemensamhet och samvaro.

Luftiga lägenheter mitt i Munktellstaden

  • BRF Förstlingen ligger granne med Eskilstunaån i Munktellstaden ett stenkast från centrala Eskilstuna. Lägenheterna har extra takhöjd och stora fönster ger en härlig känsla av luft och öppenhet. Varje bostad har dessutom rymliga balkonger och uteplatser. BRF Förstlingen består av två nyproducerade byggnader med totalt 35 bostadsrätter, fördelade på 27 fyror, 2 treor och 6 tvåor. 23 av bostäderna är i etage. Etagefyrorna har badrum, samt balkonger eller uteplatser, på båda plan.

LÄS MER
Flytta till Eskilstuna

Relaterade blogginlägg

Eskilstuna – The World Capital of Recycling – vann utmärkelsen Placebrander of the year 2019. Utmärkelsen går till den aktör…
02 okt 2019
Den nya varumärkesfilmen EskilstunaEvolution vill på 90 sekunder förmedla en känsla för Eskilstunas styrkor inom musik, idrott, innovation och inte…
01 okt 2019

Mer om EskilstunaEvolution

Varumärket Eskilstuna

Lär dig mer om Eskilstunas styrkor och svagheter, och hur arbetet att definiera Eskilstunas varumärke har gått till.

Läs mer

Verktygslådan

I verktygslådan hittar du allt du behöver för att själv komma igång och göra Eskilstunaevolution. Logotypes, fria bilder, texter och mycket mer.

Läs mer