Evolutionärsnätverk

Vi är många som brinner för Eskilstuna. Vi kallar oss för evolutionärer. Att vara Evolutionär innebär helt enkelt att du är en person som gillar Eskilstuna, i grund och botten. Du har ett intresse av vad som händer i staden och pratar gärna gott om den.

  • *En Evolutionär arbetar för att Eskilstuna ska utvecklas.
  • *En Evolutionär talar gott om Eskilstuna.
  • *En Evolutionär bortförklarar inte våra svårigheter.
  • *En Evolutionär är en “connector” – som för människor samman.
  • *En Evolutionär ser alltid till Eskilstunas bästa.

Du är en av alla Eskilstunas Evolutionärer, du är en av alla som hjälper Eskilstunas evolution på traven. Du driver utvecklingen. Du väntar inte. Du gör helt enkelt evolution. Tillsammans gör vi det varje dag.

Nästa evolutionärsträff – Eskilstuna gör IndustriEvolution 15/11

På frågan vad man förknippar Eskilstuna med är industri ett av de vanligaste svaren. Eskilstuna är en industristad med en stolt historia, men hur påverkar digitalisering och automation hur vi ser på industristaden?

Datum: 15 november 2017
Tid: 17:00 – cirka 19:30 (vi inleder med smörgås och mingel, till kl 17.30)
Plats: Munktell Science Park
Program: Trendspanaren och föreläsaren Peter Siljerud kommer att prata med oss om Industri 4.0. Det kommer även att finnas möjlighet att prova på Augmented Reality (AR) och Virtual Reality (VR).
Anmälan: Klicka här för att anmäla dig. Sista anmälningsdag fredag 10 november.

Peter Siljerud har arbetat i över 12 år som trendspanare och framtidsforskare. Han har en bakgrund som framtidsstrateg på Kairos Future och omvärldsanalytiker på Intel. Peter är en erfaren och internationellt uppskattad föredragshållare som har inspirerat mer än 30 000 personer under åren. Hans första bok 100 trender – din guide till framtiden utkom 2011 och nominerades till Årets marknadsföringsbok. 2012 utsågs Peter till en av Sveriges mest kreativa personer av mediehuset IDG. Peter fick i januari 2013 utmärkelsen ”Utmärkt föreläsare” av chefsnätverket Close. Under 2015 utkom hans andra bok Bryt normerna – allt du lärt dig om arbetslivet är fel.

Och du, du behöver inte jobba inom industrin för att vara med – evolutionärsträffen är till för alla som gillar Eskilstuna!

Föreläsare Peter Siljerud
Föreläsare Peter Siljerud – klicka på bilden för att anmäla dig

Om evolutionärsträffar

Som Evolutionär blir du inbjuden till ett antal träffar varje år där det pratas om Eskilstuna, varumärket och vad som är på gång kring varumärkesarbetet. Evolutionärsträffarna arrangeras cirka 2 gånger om året och är helt frivilligt. Som Evolutionär har du inga krav på åtaganden och engagemang. Vår önskan är givetvis att så många som möjligt kan och vill vara med och dela med sig av sina tankar och synpunkter och hjälpa till att sprida budskapet och driva arbetet framåt. 

Vill du bli Evolutionär* och få fortlöpande information och inbjudningar kring platsvarumärket Eskilstuna?

Namn
E-postadress