Evolutionärsnätverk

Vi är många som brinner för Eskilstuna. Vi kallar oss för evolutionärer. Att vara Evolutionär innebär helt enkelt att du är en person som gillar Eskilstuna, i grund och botten. Du har ett intresse av vad som händer i staden och pratar gärna gott om den.

  • *En Evolutionär arbetar för att Eskilstuna ska utvecklas.
  • *En Evolutionär talar gott om Eskilstuna.
  • *En Evolutionär bortförklarar inte våra svårigheter.
  • *En Evolutionär är en “connector” – som för människor samman.
  • *En Evolutionär ser alltid till Eskilstunas bästa.

Du är en av alla Eskilstunas Evolutionärer, du är en av alla som hjälper Eskilstunas evolution på traven. Du driver utvecklingen. Du väntar inte. Du gör helt enkelt evolution. Tillsammans gör vi det varje dag.

Evolutionärsträffar

Som Evolutionär blir du inbjuden till ett antal träffar varje år där det pratas om Eskilstuna, varumärket och vad som är på gång kring varumärkesarbetet. Evolutionärsträffarna arrangeras cirka 2 gånger om året och är helt frivilligt. Som Evolutionär har du inga krav på åtaganden och engagemang. Vår önskan är givetvis att så många som möjligt kan och vill vara med och dela med sig av sina tankar och synpunkter och hjälpa till att sprida budskapet och driva arbetet framåt. 

Evolutionärsträff #4 – Eskilstuna gör HållbarEvolution*

Tomas Andersson Wij, Klosters Kyrka, 10 februari 2017

Vi har gett oss tusan på att vi bättre än någon annan kan utveckla en hållbar stad. En stad där vi bryr oss om varandra. Det är därför ingen tillfällighet att här startats en stadsmission, ett namn som borgar för god kvalitet och god hantering av gåvomedel. Vi kallar det HållbarEvolution.

Evolutionärsträff #4 är ett samarbete med Eskilstuna Stadsmission, som firar sitt första verksamhetsår med ett utbildande och underhållande program på temat social hållbarhet, helgen 10-12 februari. Ta del av hela programmet på Eskilstuna.nu.

Vill du bli Evolutionär* och få fortlöpande information och inbjudningar kring platsvarumärket Eskilstuna?

Namn
E-postadress